Stephanie-Beaufort-woonboot-jurist

Stephanie Beaufort ...

Woonboot Advocaat.

Zoals de kop van een krantenartikel ooit luidde; ‘Ik ben een echte waterrat’. Een artikel dat in een regionaal dagblad werd gepubliceerd toen ik mijzelf wist te plaatsen voor de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen synchroonzwemmen. Een prachtige sport die ik met veel plezier 16 jaar heb mogen beoefenen. Inmiddels ben ik 33 jaar en probeer ik een andere sport mijzelf meester te maken. Toch blijft water een aantrekkende werking op mij hebben en moet ik mijzelf er regelmatig van weerhouden om er geen duik in te nemen. Of ik er nu in lig of naar er naar kijk of luister, water heeft voor mij iets magisch… het maakt me gelukkig. En hoewel ik geen (woon)boot bezit, snap ik de (woon)booteigenaren volledig. Het is namelijk heerlijk om door water omringd te worden.

 

Schip?

Overigens is het niet helemaal waar dat ik geen boot bezit. Ik bezit namelijk een schip. Of naja, eerder een scheepje. En in de vorm van een kleine tatoeage. Het scheepje staat voor de quote “A ship in harbor is safe, but that’s not what ships are for” geschreven door John A. Shedd. Mijn motto is dan ook: Wees niet bang voor risico’s en durf avonturen en uitdagingen aan te gaan.

 

Woonbotenrecht

Gelet op mijn liefde voor het water en passie voor het recht, sluit het woonbotenrecht dan ook perfect aan. En hoewel het woonbotenrecht soms complexe materie is, de uitdaging ga ik maar al te graag aan.

Barry Meruma

Barry Meruma

Bewegen is leven! Dat is mijn levensmotto. Ik ben 57 jaar, ondernemer, altijd lekker actief, doelgericht en betrokken bij mijn omgeving.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Met het gebruik van deze website, stemt u hiermee in.